Ние сме „Междинна станция“

Отвън – продуцентска компания с над 20 години история.
Отвътре – семейство от единомишленици.

Името на компанията беше вдъхновено от едноименния роман на Клифърд Саймък. Той разказва за един човек, който се грижи за космическа междинна станция. Тя е пресечна точка на извънземни цивилизации, коя от коя по-различна. Въпреки че пробихме с ток шоу „Сблъсък“, което сблъскваше две противоположни гледни точки на боксов ринг, ние знаем, че истината е винаги по средата.

 

И така вече две десетилетия балансираме между различните жанрове, между смешното и сериозното, между каузите и забавлението. Натрупахме над 30 успешни формата в българския ефир. Зад нас стоят десетки реализирани проекти, хиляди часове телевизионно съдържание и милионна аудитория в най-гледаното време на националните телевизии. Има и такива, с които не се гордеем, но именно те ни направиха пример за устойчиво развитие и професионализъм на международно ниво с продукции в Сърбия и Македония.

Междинна станция е член на Българската асоциация на телевизионните продуценти.
Днес компанията определя тенденциите в съдържанието на българския телевизионен и медиен пазар, както при оригиналните авторски предавания, така и в адаптацията на най-добрите международни лицензионни формати.
Всичко тече, всичко се променя. Започнахме с ток шоута, надградихме с реалити, напоследък инвестираме в сериали и филми, идва ред на интернет.

 

Основатели

Ivan_Profile
Иван Христов
Съосновател
Andrey_Profile
Андрей Арнаудов
Съосновател

Нашият екип

Svetla_Profile
Светла Иванова
Главен изпълнителен директор
Kaloyan_Profile
Калоян Спасов
Финансов директор
Miron_Profile
Мирон Крумов
Главен сценарист
Vasil_Profile
Васил Булянски
Изпълнителен продуцент (филми и сериали)
Petko_Profile
Петко Христев
Мениджър продажби
Дори
Доротея Толева
Мениджър Международни контакти

КЛЮЧОВИ ПРОЕКТИ