Loading image
  • English
ФЕРМАТА
Междинна станция - ФЕРМАТА по bTV
Междинна станция - ФЕРМАТА по bTV, Фермата, БТВ
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

ФЕРМАТА

Риалити предавания

ЗА ФЕРМАТА

Фермата е мащабно приключенско телевизионно риалити по лиценз на формата The Farm, излъчван в над 50 държави по света. От 2015 г. предаването се излъчва в България при изключителен успех – реализирани са три сезона в праймтайма на най-големия частен национален ТВ-канал bTV. Водещи и изпълнителни продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов. „Фермата“ събира участници, които живеят 3 месеца в изолирано стопанство, където се учат да се грижат сами за бита, земята и стопанските животни. Освен приключение, форматът е и състезание с интелектуални игри, базирани на българската история, както и физически съревнования за време и умения, в което всяка седмица след зрелищни дуели, отпада по един участник, а финалният победител печели парична награда.

В българския ефир „Фермата“ се налага като най-българското и позитивно риалити. Наградата от 100 000 лв. за финалния победител, е най-голямата, давана досега в риалити шоу. Това е и единственият формат в жанра си, който се базира на темите за земята, природата, българските традиции, занаяти и изконни ценности, като акцентира на българската история. „Фермата“ връща участниците назад във времето, за да живеят без удобствата на съвременната цивилизация – ток, течаща вода и комуникации. Форматът залага на патриотизма и представя различните лица на българите като емигрантите и тези, родени извън страната, които се припознават като българи. Участниците градят живота си, като изпитват силата на духа и физиката си.

„Фермата“ развива световната тенденция, че модерният човек може да живее пълноценно и с по-малко, далеч от стреса на града, като противовес на свръхконсумацията.

Официален сайт на предаването: http://fermata.btv.bg/

ВИДЕО: