Loading image
  • English
ТЕРМИНАЛ 7
Междинна станция - продуцентска компания
ТЕРМИНАЛ 7
7804
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7804,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

ТЕРМИНАЛ 7

Телевизионни предавания

Дългото следобедно шоу на ТВ7

Продуцент – „Междинна станция“.

Това е своеобразното продължение на „Станция Нова“, но вече много по-мащабно и излъчващо се цели два дни – събота и неделя. С него на екран се завръща емблематичната водеща Миглена Ангелова. Заедно с Владимир Береану и Дейвид Славчев, тя влиза в ролята на лице на съдебното шоу „Съдът влиза”. Житейски драми, стигнали до съд – разглеждане на съдебни казуси, включване на нови гледни точки, аналогични архивни истории, примери от законодателството на други държави, мнения и коментари от публиката в залата. Веднага след него започва дамското токшоу „Жените говорят”, токшоу – водещи Ива Екимова, Яна Грудева, Венета Харизанова, Катерина Евро, Жени Калканджиева и Мая Савова. Част от шоуто са и авторските рубрики на Ирина Тенчева – „Ангел парк“ и „Град на ангели“. В тях водещата помага на участниците да намерят своите ангели-хранители и разказва истории за добрите примери в живота. „Пуснете водата” е токшоу с водещ Любен Дилов-син, а „Мистерии и загадки” е рубрика със Светослава Рудолф. Диана Алексиева е автор на документална поредица „Игри на съдбата“. В нея се показват интересни и поучителни истории за превратностите на съдбата и за неведомите пътища, които хората извървяват в търсене на щастието.

Култовото шоу „Сблъсък“ също е част от Терминал 7, но в ролята на водещи през сезоните освен Иван и Андрей влизат и Юлиян Константинов, Любомир Жечев и Иво Танев.

Шоуто „Терминал 7“ се излъчва в ефира на ТВ7 от 2013г. до 2016г.

Виж Facebook страницата на предаването: https://www.facebook.com/Terminal.sedem/