Loading image
  • English
СМЕНИ ЖЕНАТА
СМЕНИ ЖЕНАТА
СМЕНИ ЖЕНАТА
7652
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7652,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

СМЕНИ ЖЕНАТА

Риалити предавания

Семейно риалити, в което две семейства от крайно различни социални нива и с несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях. За това време, освен съпрузите, домовете и децата си, жените разменят и начина си на живот. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява ролята си в семейството и задълженията си. През втората половина от размяната, „новите” съпруги налагат своите правила, които новите им семейства трябва да спазват.

“Смени жената” е шанс за всяко семейство да поживее в друга реалност и когато се върне към своята, да прецени има ли нужда от промяна в бита и взаимоотношенията, за да бъде още по-щастливо. Продуциран в близо 40 държави, телевизионният формат за семейно щастие Wife Swap, се излъчва всяка година на 5 континента. Продуцент на „Смени жената” е bTV, изпълнителен продуцент – „Междинна станция”.

Официален сайт на предаването: www.btv.bg/shows/smeni-jenata/

ВИДЕО: www.btv.bg/shows/smeni-jenata/video/

ГАЛЕРИЯ: