Loading image
  • English
РАЗБИЙ ИВАН И АНДРЕЙ
РАЗБИЙ ИВАН И АНДРЕЙ ПРЕДАВАНЕ ТВ ТЕЛЕВИЗИЯ ТЕЛЕВИЗИОННО
РАЗБИЙ ИВАН И АНДРЕЙ ПРЕДАВАНЕ ТВ ТЕЛЕВИЗИЯ ТЕЛЕВИЗИОННО
7800
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7800,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

РАЗБИЙ ИВАН И АНДРЕЙ

Телевизионни предавания

През 2001 г. в ефира на Нова телевизия тандемът Иван и Андрей хвърлят ръкавицата към всички, които искат да се изправят срещу тях в една различна, невиждана досега и много забавна битка. Това е прайм тайм формат, в който зрители се изправят срещу култовите водещи. Двамата преминават сериозна физическата подготовка за издръжливост, ловкост и сръчност, а шоуто се радва на голям успех. Още на първият кастинг над 5000 човека откликват на поканата на Иван и Андрей да се изправят в директен двубой с тях в новата игра. Сред тях има бивши и настоящи спортисти, каскадьори, алпинисти, полицаи и обикновени хора с адреналин в излишък.

В ролята на коментатор на грандиозното гейм шоу, което се прави за първи път у нас, се изяви Крум Савов. Спортният журналист има задачата да следи отблизо играта на водещите и опонентите им, и да прави дисекция на грешките им. От друга страна, той помага на зрителите да разберат регламента и хода на самите игри.

Най-красивото попълнение в екипа на Иван и Андрей обаче определено е асистентката им Лияна, която повечето хора познават в амплоато на фолк певица. Малцина знаят, че тя е бивша лекоатлетка и през 1994 и 1995 година е републиканска шампионка на 800 метра бягане за жени.