Loading image
  • English
ПОМОГНИ ОТ ВКЪЩИ – БЛАГОТВОРИТЕЛНИ КОНЦЕРТИ
Междинна станция - продуцентска компания
ПОМОГНИ ОТ ВКЪЩИ, БЛАГОТВОРИТЕЛНИ, КОНЦЕРТИ
7867
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7867,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

ПОМОГНИ ОТ ВКЪЩИ – БЛАГОТВОРИТЕЛНИ КОНЦЕРТИ

Телевизионни предавания

Зрителите на bTV се обединиха в помощ на най-нуждаещите се и дариха суми с есемес и паричен превод.
Концертът „Помогни от вкъщи“ събра българите пред екраните. Заедно с нашите партньори, обединихме усилия в помощ на най-уязвимите в епидемията от коронавируса – чрез Българската хранителна банка. Познати и обичани лица от музикалния свят се включиха с изпълнения в благотворителното събитие – и от сцената, и от домовете си. По време на благотворителното събитие с водещи Андрей Арнаудов, Иван Христов и Мария Силвестър, в продължение на два часа зрителите, слушателите и онлайн потребителите се насладиха на изпълненията на любими на поколения българи певци и артисти, сред които: Орлин Горанов, Дивна, Даниел Цочев, Павел и Венци Венц, Виктор Калев и Нели Петкова. В концерта ще участват още Тита, Дидо, Митко Кърнев и Радостин Василев от „Д2“, Катерина Евро, Миро, Анелия, Китодар Тодоров, Свилен от „Остава“, Иво Аръков и Даниел Пеев – Дънди.
Специална изненада за зрителите обещава и водещият на bTV Николаос Цитиридис, който демонстрира завиден талант и в първото издание на концерта.