Loading image
  • English
ИСТИНСКИ ИСТОРИИ
Междинна станция - продуцентска компания
mediumstation, medium, station, междинна, станция, Иван, Андрей, btv, бтв, фермата, нова, тв7, продукции, продуцентска, къща, компания, телевизионна
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

ИСТИНСКИ ИСТОРИИ

Риалити предавания

„Истински истории“ е оригинална българска поредица в жанра скриптед реалити. Всеки отделен епизод е с продължителност 1 час (48 мин.) и разказва нова история, като отделните серии не са свързани помежду си. Всички герои и сюжети са реални и са документирани случаи от практиката на професионални психолози. За да се запази анонимността на хората, имената на всички участници са променени. Ролите се изпълняват от непрофесионални актьори с цел постигане на по-голяма достоверност на реалити елементите.

Обединяващо звено за цялата поредица е фигурата на професионалния психолог. Той наистина е такъв и на практика „играе себе си“. „Истински истории“ е разказан през погледа на въпросния психолог; той представя случаите, обяснява действията и профилите на героите, демонстрира окъси от терапията и на края на всеки епизод прави заключение както за историята, така и за конкретния психологически проблем.

Историите са драматични, пълни с обрати, любов, тъга, изневери, предателства, измами и въобще всичко, което може да сътвори истинският живот.

 

 

ГАЛЕРИЯ: