Loading image
  • English
ДНК – Движение за национална кауза
ДНК - Движение за национална кауза
ДНК - Движение за национална кауза
7821
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7821,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

ДНК – Движение за национална кауза

Социални проекти

Движение за национална кауза – ДНК е неправителствена организация, създадена в началото на 2016-а по идея на Андрей Арнаудов и събрала за свои съмишленици популярни лица от различни сфери на обществения живот.
Ние всички сме загрижени каква България ще оставим след нас. Работим активно за реализиране на идеи, кампании и политики за справяне с демографската криза. Ние вярваме, че българите зад граница са безценен капитал. Защитаваме интересите, както на новата емиграция, така и етническите българи от съседни държави. Ние сме за устойчиво развитие на регионите, което не нарушава връзката между човек и природа.
За нас водещият проблем е постепенното изчезване на българското ДНК.
От основаването си досега ДНК реализира най-успешната мултимедийна кампания по отношение на демографския проблем у нас –  „Направи го сега“. Чрез нея ние от ДНК насочваме общественото и медийното внимание към темата с отложеното раждане и късното семейно планиране.

Искаме да инициираме законодателни промени за промяна на средата за отглеждане на децата в България и да създадем по-добри условия за младите семейства у нас. Кампанията е с подкрепата на Българската православна църква и под патронажа на Българския патриарх Неофит.

Продължаваме дейността си, предприемайки конкретни действия по два проекта в две направления: Раждаемост (с кампанията “Направи го сега”) и Емиграция (с платформата Bulgaria Wants You).

Уверени сме, че дейността по тези направления може да даде позитивни резултати и да подпомогне значително стимулирането на процесите по обръщане на демографския прираст.

ДНК е Неправителствена организация, която се финансира с подкрепата на партньори и дарители, а не с държавни или европейски средства.

Официален сайт на организацията: http://dnk-bg.com

ВИДЕО:

 

ГАЛЕРИЯ: