Loading image
  • English
ВЕЧЕРНОТО ШОУ НА ИВАН И АНДРЕЙ
ВЕЧЕРНОТО ШОУ НА ИВАН И АНДРЕЙ
ВЕЧЕРНОТО ШОУ НА ИВАН И АНДРЕЙ
7851
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7851,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

ВЕЧЕРНОТО ШОУ НА ИВАН И АНДРЕЙ

Телевизионни предавания

„Шоуто на Иван и Андрей“ е класическо късно вечерно ток-шоу. Излъчва се в ефира на Нова ТВ всяка делнична вечер от 22:00. Предаването реализира два успешни сезона в периода 2009-2011 г.

За разлика от всички останали класически вечерни ток-шоута („Шоуто на Дейвид Летерман“, „Шоуто на Конан О Брайън“ и др. в САЩ, „Как ще ги стигнем… с Тодор Колев“, „Шоуто на Слави“, „Шоуто на Азис“ в България) „Шоуто на Иван и Андрей“ е единственото, което се реализира от двама водещи.

Предаването залага основно на обществено-политическа сатира и интервюта с известни личности. Освен традиционните за жанра коментари на водещите, скечове с актьори, видеорепортажи и музикални изпълнения на бенда, „Шоуто на Иван и Андрей“ включва и много иновации за България. Сред тях са например дублаж на политици и телевизионна карикатура.