Loading image
  • English
БРИГАДА НОВ ДОМ
Междинна станция - продуцентска компания
mediumstation, medium, station, междинна, станция, Иван, Андрей, btv, бтв, фермата, нова, тв7, продукции, продуцентска, къща, компания, телевизионна
7864
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7864,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

БРИГАДА НОВ ДОМ

Риалити предавания

Петият сезон на социалния проект „Бригада Нов дом” стартира в ефира на bTV от 27 февруари и ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа. Екипът на предаването, начело с водещата Мария Силвестър и неуморната бригадата на Влади Караджов, ще променят съдбата на още 14 семейства, като само за пет дни превърнат старите им и нефункционални домове в удобно и уютно място за живеене.

Новите епизоди на „Бригада Нов дом” са посветени на самотните родители и новия старт за тях и най-малките членове на семействата им. Мария Силвестър, която има вроден талант да сбъдва мечти, е подготвила много изненади, с които да върне усмивките по детските лица. В новите епизоди участват и специални гости-звезди. Популярните приятели и съмишленици на каузата ще се включат в ремонтните дейности, за да покажат, че да направиш добро носи радост и дава добър пример.  За първи път в историята на предаването зрителите на bTV ще видят Караджов и неговата бригада изправени пред огромното предизвикателство да ремонтират класни стаи в училище за деца със специални нужди. Зрителите ще видят и интересни идеи за това как могат да дадат нов живот на стари, непотребни вещи и да ги превърнат в нещо ново и функционално. Ексклузивното он-лайн съдържание на сайта на предаването ще дава на феновете практични съвети за това как сами да планират и извършват ремонти дейности в домовете си.

Предаването е част от мисията на bTV да прави зрителите съпричастни с трогателни човешки истории, в които герои са не знаменитости, а обикновените хора.