Loading image
  • English
ЗА КОМПАНИЯТА
Междинна станция - За компанията
Междинна станция - За компанията
6327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6327,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

ЗА КОМПАНИЯТА

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Ние сме „Междинна станция“

 

Отвън – продуцентска компания с над 20 години история. Отвътре – семейство от единомишленици.
Името на компанията беше вдъхновено от едноименния роман на Клифърд Саймък. Той разказва за един човек, който се грижи за космическа междинна станция. Тя е пресечна точка на извънземни цивилизации, коя от коя по-различна. Въпреки че пробихме с ток шоу „Сблъсък“, което сблъскваше две противоположни гледни точки на боксов ринг, ние знаем, че истината е винаги по средата.
И така вече две десетилетия балансираме между различните жанрове, между смешното и сериозното, между каузите и забавлението. Натрупахме над 30 успешни формата в българския ефир. Зад нас стоят десетки реализирани проекти, хиляди часове телевизионно съдържание и милионна аудитория в най-гледаното време на националните телевизии. Има и такива, с които не се гордеем, но именно те ни направиха пример за устойчиво развитие и професионализъм на международно ниво с продукции в Сърбия и Македония.
Междинна станция е член на Българската асоциация на телевизионните продуценти.
Днес компанията определя тенденциите в съдържанието на българския телевизионен и медиен пазар, както при оригиналните авторски предавания, така и в адаптацията на най-добрите международни лицензионни формати.
Всичко тече, всичко се променя. Започнахме с ток шоута, надградихме с реалити, напоследък инвестираме в сериали и филми, идва ред на интернет…