Loading image
  • English
Русе бе домакин на форума „Живот и кариера – защо в България?“
Междинна станция - продуцентска компания
mediumstation, medium, station, междинна, станция, Иван, Андрей, btv, бтв, фермата, нова, тв7, продукции, продуцентска, къща, компания, телевизионна
8816
post-template-default,single,single-post,postid-8816,single-format-standard,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Blog

Русе бе домакин на форума „Живот и кариера – защо в България?“

  |   НОВИНИ

За осми пореден път форумът „Живот и кариера – защо в България?“ събра стотици посетители и водещи компании от всички сектори на икономиката. Събитието се състоя в Русе, а близо 500 души се възползваха от възможността да се срещнат на живо с коректни работодатели и да потърсят нови възможности за професионално развитие в България. За пръв път, по време на форум на Bulgaria wants you бяха представени и много компании, чиито основни офиси се намират в град Русе. Посетителите се срещнаха и с основателите на платформата Иван Христов и Андрей Арнаудов.

„Традиционно правим нашите големи събития в София, Пловдив, Бургас и Варна и се радвам, че вече има смисъл и възможност да посещаваме и други областни центрове. В тях се запознаваме с изключителни млади хора, които търсят своето развитие у нас. Надявам се да успяваме да ги мотивираме, че в България има бъдеще за тях, защото именно това е смисълът на Bulgaria wants you. Тя предоставя цялостна картина за страната, развитието на регионите, възможностите за реализация и стандарта на живот у нас.“ – сподели Андрей Арнаудов. 

Думите му потвърди и кметът на град Русе Пенчо Милков, който откри събитието. Интерес предизвикаха и личните истории на успеха на участниците от лекторския панел. Сред тях бяха Юлияна Дончева – журналист и предприемач, Антони Христов – бивш креативен директор на холивудския анимационен гигант Пиксар и Александър Сано – актьор и продуцент. 

Повече информация за следващите кариерни форуми на Bulgaria wants you, както и конкретни предложения за работа у нас, може да откриете на сайта на платформата.