Loading image
  • English
ПРИНЦ КИРИЛ САКСКОБУРГГОТСКИ ОТКРИВА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФОРУМ ЗА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА
Междинна станция - продуцентска компания
mediumstation, medium, station, междинна, станция, Иван, Андрей, btv, бтв, фермата, нова, тв7, продукции, продуцентска, къща, компания, телевизионна
8845
post-template-default,single,single-post,postid-8845,single-format-standard,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Blog

ПРИНЦ КИРИЛ САКСКОБУРГГОТСКИ ОТКРИВА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФОРУМ ЗА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА

  |   НОВИНИ

На 2 април в Лондон ще се проведе най-мащабният кариерен форум за българи на Острова „Кариера и живот – защо в България?“. Негови организатори са основателите на платформата Bulgaria Wants You – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Събитието в сградата на Кралското географско дружество е напълно безплатно и изисква регистрация на сайта на платформата.

https://bulgariawantsyou.com/events/london

Bulgaria Wants You разкри и първият от поредицата специални гости на форума и това е  Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски.

„За нас е истинска чест и признание, че Принц Кирил Сакскобургготски прие поканата да бъде част от събитието на Bulgaria Wants Wou в Лондон. Той ще открие официално втория ни кариерен форум за българи в чужбина, който ще се проведе на 2 април в английската столица. Сигурни сме, че неговото присъствие ще придаде допълнителна стойност на събитието и искрено му благодарим, че припозна нашата кауза като своя.“ – споделя Иван Христов. 

Лекторите, поканени в Лондон, ще бъдат българи, които са популярни в цял свят, а имената им са синоним на ненадминати постижения и респект. Те ще разкрият своите тайни за успех, както и ценностите и принципите, които са следвали през целия път, за да достигнат до него. 

Кариерният форум на Острова ще бъде подкрепен и от бизнеса, чиито представители ще разказват за кариерните възможности в България и за свободните работни позиции в техните компании. Участие ще вземат най-отговорните работодатели в страната, чиито условия на труд и икономически стимули са на европейско ниво. Такива ще има и на първия за годината форум на Bulgaria Wants You, който ще се проведе на 11 февруари в Пловдив. Освен кариерните възможности, активни за региона, вдъхновяващите лекции на актьорът и продуцент Александър Сано, легендарният треньор Нешка Робева и журналистът Светослав Иванов ще мотивират пловдивчани за предимствата да развиваш кариера и да живееш тук – в България.

Повече за всички събития, които Платформата организира тази година, може да прочетете тук:  https://bulgariawantsyou. com/events