Loading image
  • English
Нов български сериал събра Руши Видинлиев и Весела Бабинова
Междинна станция - продуцентска компания
mediumstation, medium, station, междинна, станция, Иван, Андрей, btv, бтв, фермата, нова, тв7, продукции, продуцентска, къща, компания, телевизионна
8458
post-template-default,single,single-post,postid-8458,single-format-standard,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Нов български сериал събра Руши Видинлиев и Весела Бабинова

Нов български сериал събра Руши Видинлиев и Весела Бабинова

  |   НОВИНИ

Тази пролет bTV ще излъчи най-новия сериал в портфолиото си – „Мен не ме мислете“, чийто снимки вече започнаха. Участие в най-новата продукция ще вземат Руши Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др., а продуцент на сериала е Междинна Станция.

Продукцията поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася по уникален начин – чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази.

„В основата на историята е сблъсъкът на два свята – този на обикновените хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които ограничават тяхната възможност за развитие, и този на хората с материални възможности, които често се оказват в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси. Сериалът ще грабне и с невероятната игра на уникални български актьори, някои от които гастролират на малкия екран за първи път“, коментира Христо Хаджитанев, директор „Програма“ в bTV Media Group.

„Мен не ме мислете“ разказва на зрителите историята на една необикновена разведена жена, която винаги търси справедливостта и успява да стои с високо вдигната глава, независимо от проблемите, които я преследват постоянно. Стремежът ѝ за правда я вкарва в чести конфликти с околния свят, което ще се промени с появата на нов мъж в живота ѝ – пълна противоположност на всички нейни принципи и очаквания.