Loading image
  • English
Направи го за България
Междинна станция - продуцентска компания
mediumstation, medium, station, междинна, станция, Иван, Андрей, btv, бтв, фермата, нова, тв7, продукции, продуцентска, къща, компания, телевизионна
7506
post-template-default,single,single-post,postid-7506,single-format-standard,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Направи го за България

Направи го за България

  |   НОВИНИ

ЗА КАМПАНИЯТА

„Правим кампанията за насърчаване на раждаемостта, защото вярваме, че изчезването на нацията ни е най-сериозният и важен проблем, пред който България е изправена!“, твърди телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, който е основател и председател на ДНК, чиято водеща кауза в защита на националните интереси на България е противодействието на постепенното изчезване на българското ДНК.
„Направи го за България“ ни обедини като нация по безпрецедентен начин – църква, бизнес, обществено-значими личности, местна власт, медии, дарители, доброволци, частен и публичен и сектор. Над 10 000 души участваха във финалното събитие – Националното кръщене, когато в 1 ден в цялата страна бяха кръстени близо 1000 от бебетата, родени в рамките на кампанията.
Малко над 6 000 лв. бяха дарени за лечението на двойки с репродуктивни проблеми, като съпътстваща инициатива на кампанията в подкрепа на Фондация „Искам бебе“, които вече 10 години помагат на нуждаещите се от асистирана репродукция семейства.
Кампанията е подкрепена от Българската православна църква и ще се провежда ежегодно под патронажа на Негово Светейшество патриарх Неофит, с основни медийни партньори bTV Медиа Групсписание „9 Месеца“ и вестник „24 Часа“.

КАКВО ПОСТИГНАХМЕ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА?

За по-малко от една година „Направи го за България” постигна забележителни резултати: над хиляда деца от всички краища на страната бяха записани за масовото кръщене. В това число – на българи в чужбина, трети и четвърти деца в семейството, близнаци и дори тризнаци! Емблематичното предаване „Сблъсък“ беше възродено за наболелите теми, свързани с раждаемостта и родителството в България. Проведе се социологическо проучване сред майките, което разкри нуждата от належащи промени в средата и законодателството. Певицата Поли Генова дори кодира абревиатурата „ДНК“ в текста на последния си хит.

  • Направихме най-голямото Свето кръщение на новородени деца в съвременната история на България
  • Кръстихме над 1000 деца в 10 български града
  • Подкрепихме фондация „Искам бебе“ в помощ на двойките с репродуктивни проблеми
  • Дарихме милиони усмивки и приятни емоции на хиляди българи

Повече информация и записване за новото издание на кампанията – на официалния сайт.

 

ДРУГИ НОВИНИ: