Loading image
  • English
Иван и Андрей представиха официално новия „АЛМАНАХ“
Междинна станция - продуцентска компания
mediumstation, medium, station, междинна, станция, Иван, Андрей, btv, бтв, фермата, нова, тв7, продукции, продуцентска, къща, компания, телевизионна
8803
post-template-default,single,single-post,postid-8803,single-format-standard,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Blog

Иван и Андрей представиха официално новия „АЛМАНАХ“

  |   НОВИНИ

Всички герои от новия сезон на шоуто се събраха за премиерата на Алманаха

Продуцентите и водещите на „Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов официално представиха четвъртия Алманах от емблематичната поредица. Това се случи в Деня на народните будители, в компанията на героите от „Фермата“ 8. Интересът към събитието бе огромен, а близо 3 часа феновете на реалити формата не пускаха фермерите да си тръгнат. Организаторите спазиха обещанието си и почитателите на най-българското предаване се сдобиха със снимка или автограф от своите любимци.

Не по-малък интерес предизвика и самият „Алманах – Природните богатства на България“. Той разкрива изобилието, с което природата е дарила нашата родина, от разнообразието на диворастящите гъби, през лечебните растения до уникалността на минералните извори и находища с лечебна кал. На страниците на тази книга читателят ще намери изчерпателни описания на над 130 диворастящи гъби, над 70 лечебни растения и над 40 минерални извора, както и тяхното приложение при лечението на различни заболявания. Безценен подарък и идеално допълнение към семейната библиотека на всеки българин.


Книгата има енциклопедична стойност и е на издателство Booktrading. Вече може да бъде открита в цялата търговска мрежа, както и онлайн на сайта на издателството.