Loading image
  • English
ЗА КОМПАНИЯТА
Междинна станция - За компанията
Междинна станция - За компанията
6327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6327,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

ЗА КОМПАНИЯТА

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Ние сме „Междинна станция“

 

Отвън – продуцентска компания с над 20 години история.

Отвътре – семейство от единомишленици.

 

Името на компанията беше вдъхновено от едноименния роман на Клифърд Саймък. Той разказва за един човек, който се грижи за космическа междинна станция. Тя е пресечна точка на извънземни цивилизации, коя от коя по-различна. Въпреки че пробихме с ток шоу „Сблъсък“, което сблъскваше две противоположни гледни точки на боксов ринг, ние знаем, че истината е винаги по средата.

 

И така вече две десетилетия балансираме между различните жанрове, между смешното и сериозното, между каузите и забавлението. Натрупахме над 30 успешни формата в българския ефир. Зад нас стоят десетки реализирани проекти, хиляди часове телевизионно съдържание и милионна аудитория в най-гледаното време на националните телевизии. Има и такива, с които не се гордеем, но именно те ни направиха пример за устойчиво развитие и професионализъм на международно ниво с продукции в Сърбия и Македония.

 

Междинна станция е член на Българската асоциация на телевизионните продуценти.
Днес компанията определя тенденциите в съдържанието на българския телевизионен и медиен пазар, както при оригиналните авторски предавания, така и в адаптацията на най-добрите международни лицензионни формати.
Всичко тече, всичко се променя. Започнахме с ток шоута, надградихме с реалити, напоследък инвестираме в сериали и филми, идва ред на интернет.

ОСНОВАТЕЛИ

Иван Христов е роден на 30 ноември 1979 г. в София.

Майка му Саша Христова е асистент-режисьор в театър „София” и БНТ, а баща му д-р Христо Христов е психиатър във Военно-медицинска академия.

През 1984 г. започва да се снима в различни телевизионни предавания, а през 1986 г. получава роля в новелата на Иван Ничев „Велосипедистът”.

От 1986 г. до 1992 г. учи в 6. основно училище „Граф Игнатиев“ в София, през 1992 г. и 1993 г. е ученик в 128. училище „Алберт Айнщайн”, а от 1994 г. до 1997 г. – в 22. училище „Георги С. Раковски“.

Участва в телевизионни предавания, едно от тях е и „Час по всичко“ по БНТ.

От 1997 до 2002 година е студент по специалността „Актьорско майсторство за куклен театър ” в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, в класа на проф. Боньо Лунгов.

Андрей Арнаудов е роден на 8 юни 1979 г. в София.

Майка му д-р Илиана Арнаудова е лекар в болница „Пирогов“, а баща му проф. Васил Арнаудов е хоров диригент. 

От 1986 г. до 1994 г. учи в 6. основно училище „Граф Игнатиев“ в София, а от 1994 г. до 1997 г. продължава образованието си в 22. средно училище „Георги С. Раковски“.

От  1991 г. до 1997 г. участва в младежката трупа на театър „Сълза и смях” с ръководител Ева Волицер.

От 1993 г. започват участията му в телевизията. Последният водещ е на предаването за младежи и студенти „Час по всичко“, работи и за „Неделен магазин”, бил е стажант-репортер за „Преди новините” по БНТ.

От 1997 до 2002 година следва „Телевизионна журналистика” в СУ „Свети Климент Охридски”.

 

Иван Христов

 

Андрей Арнаудов

НАШИЯТ ЕКИП
Светла Иванова

Светла Иванова

Главен изпълнителен директор
Калоян Спасов

Калоян Спасов

Финансов директор
Мирон Крумов

Мирон Крумов

Главен сценарист
КЛЮЧОВИ ПРОЕКТИ