Loading image
  • English
ЗА КОМПАНИЯТА
Междинна станция - За компанията
Междинна станция - За компанията
6327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6327,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

ЗА КОМПАНИЯТА

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Ние сме „Междинна станция“

 

Отвън – продуцентска компания с над 20 години история.

Отвътре – семейство от единомишленици.

 

Името на компанията беше вдъхновено от едноименния роман на Клифърд Саймък. Той разказва за един човек, който се грижи за космическа междинна станция. Тя е пресечна точка на извънземни цивилизации, коя от коя по-различна. Въпреки че пробихме с ток шоу „Сблъсък“, което сблъскваше две противоположни гледни точки на боксов ринг, ние знаем, че истината е винаги по средата.

 

И така вече две десетилетия балансираме между различните жанрове, между смешното и сериозното, между каузите и забавлението. Натрупахме над 30 успешни формата в българския ефир. Зад нас стоят десетки реализирани проекти, хиляди часове телевизионно съдържание и милионна аудитория в най-гледаното време на националните телевизии. Има и такива, с които не се гордеем, но именно те ни направиха пример за устойчиво развитие и професионализъм на международно ниво с продукции в Сърбия и Македония.

 

Междинна станция е член на Българската асоциация на телевизионните продуценти.
Днес компанията определя тенденциите в съдържанието на българския телевизионен и медиен пазар, както при оригиналните авторски предавания, така и в адаптацията на най-добрите международни лицензионни формати.
Всичко тече, всичко се променя. Започнахме с ток шоута, надградихме с реалити, напоследък инвестираме в сериали и филми, идва ред на интернет.

ОСНОВАТЕЛИ
Иван Христов

Иван Христов

Съосновател на „Междинна станция“
Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов

Съосновател на „Междинна станция“
НАШИЯТ ЕКИП
Светла Иванова

Светла Иванова

Главен изпълнителен директор
Калоян Спасов

Калоян Спасов

Финансов директор
Мирон Крумов

Мирон Крумов

Главен сценарист
КЛЮЧОВИ ПРОЕКТИ

ФЕРМАТА

Реалити предавания, Телевизионни проекти

MUSIC IDOL

Реалити предавания, Телевизионни проекти

КЪРТИЦАТА

Реалити предавания, Телевизионни проекти