Loading image
  • English
„България те иска“ със собствена секция в новинарският сайт на bTV
Междинна станция - продуцентска компания
mediumstation, medium, station, междинна, станция, Иван, Андрей, btv, бтв, фермата, нова, тв7, продукции, продуцентска, къща, компания, телевизионна
8453
post-template-default,single,single-post,postid-8453,single-format-standard,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

„България те иска“ със собствена секция в новинарският сайт на bTV

„България те иска“ със собствена секция в новинарският сайт на bTV

  |   НОВИНИ

bTV Media Group разширява портфолиото си от качествено дигитално съдържание, като прибавя нова секция към новинарския си сайт btvnovnite.bg. Тя носи името „България те иска“ и е базирана на иновативната онлайн платформа за кариера и живот – Bulgaria Wants You. Новата секция дава възможност на потребителите на btvnovnite.bg първи да научават за кариерните възможности у нас и предлага бърз достъп до електронен калкулатор за сравнение на стандарта, условията и начина на живот в района на бъдещата им месторабота. На едно място ще предложим любопитни данни и факти за отделните региони на страната, интервюта с полезни съвети, оригинално видео съдържание за градове и компании, както и статии с различни истории на успеха тук, в България. Платформата „Bulgaria Wants You“ е ориентирана както към българите, които живеят в чужбина, така и към тези, които виждат потенциал в кариерна и лична промяна тук, в България, с цел да бъде мост между хората и отговорните работодатели у нас. Основатели на инициативата са телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, а проектът е естествено продължение на тяхната лична кауза и житейска мисия – борбата с демографската криза.

Потребителите на btvnovinite.bg ще виждат в реално време топ 5 на най-новите и актуални обяви и ще имат бърз достъп до един от най-любопитните инструменти на платформата – калкулатора за сравняване на стандарта на живот, който може да определи на колко биха се равнявали настоящите разходи за един човек в различни точки на света спрямо стандарта на живот във всеки областен град в България. „Пандемията промени начина, по който работим, но и начина, по който търсим работа. Както често се случва, за мнозина кризата се оказва и възможност – да направят промяна в живота си, да се върнат в родния град и то без усещането, че правят компромис с кариерата си. Разширяването на портфолиото на btvnovinite.bg с онлайн платформата „България те иска“ има за цел да отговори на нуждите на потребители за повече информация на все по-актуалната тема за развитието на бизнеса и човешкия капитал и е ориентирана именно към динамичните хора, които искат да се реализират у нас“, коментира Явор Николов, главен редактор на btvnovinite.bg.

Сред предимствата на секцията „България те иска““ е и богатото видео съдържание, статиите с експертни съвети на специалисти в областта на човешките ресурси и недвижимите имоти, мотивационните лектори, както и блиц интервютата с топ мениджъри и предприемачи, актуалните коментари на седмицата и вдъхновяващите истории за успели българи.

bTV Media Group е основен медиен партньор на инициативата Bulgaria Wants You от самото й създаване през юли 2020 г. Оттогава платформите на bTV дадоха трибуна на десетки истории на успеха и вдъхновяващи житейски примери.